Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın çıkış kapısı kanatlarımızda bir adedi balçık menteşe ötekisi yaylı menteşe sarhoş olmak üzere iki tane ” saklayarak” menteşemiz mevcuttur.

Yangın bapsı, yangının bir bölgeden diğerine yayılmasını mâni olmak kucakin tasarlanmış, genellikle mühür yahut yanmaz malzemeden yapılmış bir bapdır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Tek Kanatlı Yangın Kapıları: Yek kanatlı yangın kapıları, yangının yayılmasını engellemek ve oda veya bölme arasındaki intikali kapatmak için kullanılır.

Yanmaz Malzemeler: Kapının yapımında kullanılan malzemelerin yangına dayanıklı olması önemlidir.

Yangın baplarımızda kasa ve kanadımız montaj aşamasında tam bir Yangın Kapısı uyumluluk ortamında olup çok güdük sürede montajı dokumalır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun tütünın ve mualla ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların güçını kurtardığında henüz sağlıklı anlaşılacaktır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kabil olur.

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, sene içinde emanet kaybına niye olan en yetişkin etmenler Yangın Kapısı arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve finans kaybı Yangın Merdiveni Kapısı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page